• Structuri zincate panouri fotovoltaice

  Structuri metalice panouri solare

 • Structuri zincate panouri fotovoltaice

  Structuri metalice panouri solare

 • Structuri zincate panouri fotovoltaice

  Structuri metalice panouri solare

 • Profile metalice galvanizate

  Profile metalice zincate

 • Hale pe structura metalica zincata

  Hale pe structura metalica zincata

 • Hale pe structura metalica zincata

  Hale pe structura metalica zincata

 • Hale pe structura metalica zincata

  Hale pe structura metalica zincata

 • Case pe structura metalica zincata

  Case pe structura metalica

Te afli aici: Prima pagina > Produse > Structuri metalice > Structuri metalice zincate > Case pe structura metalica

Goldprofil s.r.l. Bacau - Case pe structura metalica zincataConstructiile pe structuri metalice usoare sunt relativ noi in tara noastra. In tari precum SUA si Australia aceste sisteme au facut traditie, inlocuind cu succes lemnul in structura de rezistenta a casei.


Casele ce urmeaza aceasta tehnologie aplica in linii mari aceleasi principii constructive ca si casele pe cadre din lemn.

S-a observat ca cei care nu au incredere in structurile de lemn pentru construirea caselor se indreapta catre alternativa structurilor din metal.

Modele de proiecte arhitecturale case pe structura metalica zincata

 

Structurile metalice usoare sunt compatibile cu aproape orice fel de proiect de case P+1+M, mansardari, compartimentari, constructii pozitionate in locuri greu accesibile, cabane, spatii comerciale, restaurante, moteluri, magazine, depozite, hale industriale, structuri separate pentru acoperisuri, balcoane, garaje sau alte anexe.

Tipul de structura se poate adapta si pentru mansardari/constructii speciale.

Faptul ca foarte multe persoane se orienteaza spre aceasta tehnologie atunci cand vine vorba de construirea unei locuinte, evidentiaza nevoia de a construi cat mai usor, cat mai sigur, intr-un timp cat mai scurt, totul la calitate superioara si la un pret accesibil.

O astfel de constructie nu va arata diferit fata de cele clasice, datorita faptului ca pentru toate suprafetele interioare si exterioare se vor folosi finisari traditionale. Astfel, pentru exterior se pot folosi caramida, piatra, stucul, iar pentru interior, orice fel de materiale existente pe piata constructiilor in domeniu.

Model si detalii proiect casa pe structura metalica galvanizata:

Goldprofil s.r.l. Bacau - Model si detalii casa pe structura metalica zincata

Goldprofil s.r.l. Bacau - Detaliu perete sase pe structura metalica zincataOferta noastra este doar pentru structura metalica, adica:

- Proiect de structura;

- Verificare autorizata a proiectului(MLPAT);

- Profile zincate Z si /sau C si/sau U si/sau Sigma taiat, gaurit conform proiectului;

- Pane de acoperis (Z-uri);

- Accesorii (piese de legatura) confectionat si grunduit conform proiectului;

- Suruburi de inalta rezistenta de 8.8 sau 10.9 conform proiect;

- Transport la santier.

Oferta nu include: inchideri, pereti interiori, sau fundatie si buloane de anchoraj. Dar, includepiese de legatura la fundatie.

Oferta nu include si proiect arhitectural, oferta nu include montaj.

Proiectarea se realizeaza in 40 de zile din data platii avansului, iar productia 30 de zile de la data platii diferentei.

 

Avantajele caselor construite pe structuri metalice usoare:

 1. Otelul este cel mai usor dintre materialele folosite la structuri (este cu 60-70% mai usor decat lemnul).
 2. Siguranta si rezistenta deosebita la actiunile seismice, deoarece o structura mai usoara cu conexiuni mai puternice implica o forta seismica mai mica si daune mai putine.
 3. Particularitatea acestei tehnologii este capacitatea de a evita zidaria uda, care necesita timp de uscare foarte mare.
 4. Rapiditate in executie, timpul necesar scazand cu aproximativ 50-60%.
 5. Rapiditatea realizarii constructiei conteaza foarte mult pentru cei care contracteaza un credit la o data bine stabilita. O casa pe structura metalica poate fi ridicata in 3-4 luni, fapt ce convine atat beneficiarului cat si constructorului. In ceea ce priveste locuintele realizate din zidaria clasica, santierul pune multe piedici din cauza perioadei indelungate de finalizare a casei (intre unu si doi ani), iar un imprumut pentru realizarea unei astfel de case s-ar putea sa nu acopere toate costurile finale.
 6. Costuri mai mici a intregii constructii cu pana la 35 %.
 7. Grad de prefabricate ridicat. Partile componente sunt executate si furnizate la dimensiunile dorite, fiind prevazute cu gauri de trecere pentru instalatiile electrice si sanitare, tevile de apa, astfel incat sa fie transportate si montate imediat indiferent de conditiile meteo, economisindu-se timp si bani.
 8. Mai putine probleme cu fundatiile si mai putina greutate inseamna mai putine probleme cu asezarea casei pe fundatie, fapt ce implica si costuri mai reduse.
 9. Izolatie termica si fonica ridicata fata de o constructie clasica.
 10. Rezistenta la incendii.
 11. Rezistenta mare a structurii.
 12. Avantajele in comparatie cu lemnul: nu se deformeaza in timp, nu crapa, nu putrezeste nu este atacat de termite etc.
 13. Folosind aceasta tehnologie vom avea parte de pereti drepti si colturi perfecte. Usile si geamurile se vor deschide si inchide asa cum au fost intentionate.
 14. Necesita mai putina intretinere si degradarea in timp este mai lenta.
 15. Durata de viata a acestui tip de casa este de 150 de ani in conditii de exploatare normala.


Constructiile pe structuri metalice usoare sunt recomandate pentru protectia mediului. Cu toate ca fabricarea initiala a otelului presupune un consum ridicat de energie, acesta poate fi transformat in sectiuni precis elaborate in asa fel incat sa nu fie nici un fel de pierderi, si poate fi usor refolosit si reciclat la demolarea constructiei.

 

Pentru orice proiect va putem oferi varianta de profile metalice confectionate din materiale cu un grad ridicat de rezistenta la coroziune.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.