• Structuri zincate panouri fotovoltaice

  Structuri metalice panouri solare

 • Structuri zincate panouri fotovoltaice

  Structuri metalice panouri solare

 • Structuri zincate panouri fotovoltaice

  Structuri metalice panouri solare

 • Profile metalice galvanizate

  Profile metalice zincate

 • Hale pe structura metalica zincata

  Hale pe structura metalica zincata

 • Hale pe structura metalica zincata

  Hale pe structura metalica zincata

 • Hale pe structura metalica zincata

  Hale pe structura metalica zincata

 • Case pe structura metalica zincata

  Case pe structura metalica

Te afli aici: Prima pagina > Produse > Profile zincate > Profile metalice zincate C, Z, U, Sigma > Profil metalic zincat C > Materiale speciale cu un grad ridicat de rezistnta la coroziune

Materiale speciale cu un grad ridicat de rezistnta la coroziune

Magnelis®

Cele mai agresive medii necesita cea mai durabila acoperire a suprafetelor

Profil metalice Magnelis - descarca brosura de prezentareInovatia se regaseste in fundamentul existentei ArcelorMittal. De la an la an, producatorul de oteluri a excelat indezvoltarea de acoperiri metalice, oferind o gama larga de optiuni constructive, cu deosebite avantaje in plan economic, tehnologic si al mediului inconjurator. Cea mai recenta inovatie asa – o extraordinara si radicala descoperire in domeniul acoperirilor metalice rezistente la coroziune – nu face exceptie de la regula.


Profile metalice MagnelisAcoperirea metalica Magnelis® de la ArcelorMittal asigura o protectie optima asuprafetelor impotriva uzurii pe termen lung. Dupa efectuarea unei serii de teste comparative, aceasta noua si revolutionara acoperire s-a dovedit a fi semnificativ superioara produselor europene alternative.

Cheia este magneziul

Magnelis® se produce pe o linie industriala clasica de zincare prin imersare, dar se scufunda intr-o baie de metal topit, carecontine o compozitie chimica specifica de zinc cu continut de 3,5% aluminiu si 3% magneziu. Continutul de 3% magneziu este decisiv, deoarece creeaza un strat stabil si robust pe intreaga suprafata metalica, oferind o protectie mult mai eficienta impotriva coroziunii decât acoperirile cu un continut mai scazut de magneziu. Magnelis® este de pâna la zece ori mai performant decât otelul zincat.

Experimentat si testat

Magnelis® reprezinta acoperirea optima pentru protectia impotriva coroziunii atmosferice. Distrugerea acoperirii, care are loc, de exemplu, intr-un mediu cu continutde amoniac, este de sapte ori mai scazuta in cazul utilizarii produsului Magnelis® decâtin cazul unei acoperiri standard cu zinc. si incazul mediilor foarte alcaline – in care pH-ul este intre 10 si 13 – rezistenta la coroziune oferita de Magnelis® este superioara altor acoperiri metalice.

Magnelis ® protejeaza marginile debitate expuse, cu ajutorul unei pelicule protectoare subtiri pe baza de zinc si cu continut de magneziu, ceea ce impiedica reactiile corozive.

Dincolo de capacitatea de a rezista celor mai agresive conditii, Magnelis® ofera atat protectia marginilor debitate expuse la reactii corozive, datorita unei pelicule protectoare subtiri pe baza de zinc cu continut de magneziu, cat si garantia unei protectii active si mai indelungate a suprafetei. In scopul demonstrarii acestei eficacitati, ArcelorMittal a supus o gama de produse cu acoperire metalica unor teste de coroziune in ceata salina timp de opt luni.

Rezultatele au evidentiat in mod categoric rezistenta superioara la coroziune a produsului Magnelis®. In deplin contrast cu celelalte probe, pe proba de Magnelis® nu s-a putut observa deloc rugina rosie.

Protectia prin zincare este suficienta pentru asigurarea rezistentei la coroziune pentru toata durata de viata a unei cladiri, cu conditia ca aceasta sa fi fost construita in mod adecvat. In cazul efectuarii unor gauri in profilele zincate, in mod obisnuit nu mai este necesar un tratament ulterior, din moment ce stratul de zinc se transfera pe suprafetele neprotejate.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.